alt
ZAMÓW PRZEZ TELEFON +48 609 184 902
Strona główna » Opinie o sklepie
alt

Kategorie


Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gabriela
  • Data napisania recenzji: 27-02-2021
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym ,szybka wysylka i dostawa do Niemiec. Na pewno nie były to ostatnie zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 11-01-2021
Polecam ! Bardzo szybka i sprawna obsługa!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: FRANCA
  • Data napisania recenzji: 28-12-2020
Good assortment of very wellknown brands, people very friendly and efficient, Deliveries are quick and well packed.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 19-12-2020
Polecam.Jestem bardzo zadowolona z zakupów-czytelna strona internetowa,łatwy sposób zamawiania i szybka dostawa ulubionych kosmetyków.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 05-12-2020
Super! Rewelacyjne produkty
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: urszula
  • Data napisania recenzji: 08-11-2020
Polecam zakupy w tym sklepie. Szeroki asortyment dla wszystkich. Szybka dostawa. Ochronne opakowanie. dziękuję
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 14-10-2020
Polecam szybko sprawnie . Miła obsługa ????Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 19-08-2020
Bardzo dziękuję za tak życzliwe potraktowanie problemu, który się pojawił. Właściwie to nie zwróciłabym to uwagi.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: EDYTA
  • Data napisania recenzji: 17-08-2020
Polecam, wysoka jakość produktów i obsługi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Halina
  • Data napisania recenzji: 14-08-2020
szubka dostawa..towar fajnie zapakowany ...no same plusy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 28-07-2020
Wszystko idealnie.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jose luis
  • Data napisania recenzji: 23-07-2020
Todo perfecto, volvería a comprar
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adriana
  • Data napisania recenzji: 01-05-2020
The purchase was good, delivery was fast. The company has great products. Thank you.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Irena
  • Data napisania recenzji: 26-04-2020
Transakcja przebiegła poprawnie, szybka wysyłka, dobry produkt. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Diana
  • Data napisania recenzji: 19-04-2020
Wszystko super:) blyskawiczna przesyłka)Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

alt
alt
Zasady ochrony danych osobowych
 
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w Polityce Prywatności sklepu.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu