Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Opinie o sklepie
alt
 
ZAMÓW PRZEZ TELEFON +48 609 184 902

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
4,9 Średnia ocena, Ilość opinii 98
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olga
  • Data napisania recenzji: 19-04-2022
Szybka dostawa, wszystko zgodne z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: MARZANNA.
  • Data napisania recenzji: 21-12-2021
Bardzo dobra szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Podsiadlo julia
  • Data napisania recenzji: 28-10-2021
Polecam szybko i solisnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 16-09-2021
Szybka dostawa. Dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 09-06-2021
polecam ale szkoda ze nie ma możliwości przelewu PayU i odbioru z paczkomatu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 26-04-2021
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Na pewno wykonam zakupy kolejny raz. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 21-04-2021
szybka i sprawna współpraca
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gabriela
  • Data napisania recenzji: 27-02-2021
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym ,szybka wysylka i dostawa do Niemiec. Na pewno nie były to ostatnie zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 11-01-2021
Polecam ! Bardzo szybka i sprawna obsługa!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: FRANCA
  • Data napisania recenzji: 28-12-2020
Good assortment of very wellknown brands, people very friendly and efficient, Deliveries are quick and well packed.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 19-12-2020
Polecam.Jestem bardzo zadowolona z zakupów-czytelna strona internetowa,łatwy sposób zamawiania i szybka dostawa ulubionych kosmetyków.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 05-12-2020
Super! Rewelacyjne produkty
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: urszula
  • Data napisania recenzji: 08-11-2020
Polecam zakupy w tym sklepie. Szeroki asortyment dla wszystkich. Szybka dostawa. Ochronne opakowanie. dziękuję
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 14-10-2020
Polecam szybko sprawnie . Miła obsługa ????Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 19-08-2020
Bardzo dziękuję za tak życzliwe potraktowanie problemu, który się pojawił. Właściwie to nie zwróciłabym to uwagi.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

alt
alt
alt
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w Polityce Prywatności sklepu.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu